Marleen Ouwerkerk

Creativity is the mind having fun

Fragment 2

Plotseling voel ik een steek in mijn zij. Ik sper mijn ogen wijd open en kijk Nico verbaasd aan. Ik kijk naar mijn zij. Nico heeft een mes in mijn zij gestoken. Nu pas voel ik een enorme golf van pijn door mijn linkerzij stromen, waar ik bijna misselijk van word. Er kruipen dikke druppels bloed langs mijn been naar beneden.
‘Nee!’ hoor ik Tom schreeuwen. ‘Klootzak! Blijf van haar af!’ Nico trekt het mes uit mijn zij. Ik snak naar adem. Pijn, intense pijn als hij het scherpe mes eruit trekt. Ik heb het gevoel alsof ik flauw ga vallen en kijk vol afschuw en haat naar Nico. Hij staat daar alleen maar te grijnzen.
‘Dat krijg je ervan als je “vriendje” zijn mond niet kan houden. Hij is net zo hardleers als jij, Lara. Jullie zouden een leuk stel zijn. Jammer dat je van mij bent.’ Hij knipoogt naar me.

Geef een reactie