Marleen Ouwerkerk

Creativity is the mind having fun

Passievrucht

Haar handen grijpen me stevig vast. Het is al bijna vier jaar geleden, bedenk ik me. Ik was bang dat ze me vergeten was, maar deze aanraking maakt alles goed. Voorzichtig duwt ze me op de juiste plaats en laat haar handen over mijn middel glijden. O wat voelt dit fijn na al die tijd! Ze kijkt goedkeurend naar me. Gelukkig, ik voldoe nog aan haar wensen.
‘Ik kom zo terug,’ zegt ze en ze loopt een paar passen bij me vandaan, grijpt naar het kledingstuk dat op de stoel hangt en trekt het aan. Het staat haar goed.
‘Ik snij even een paar stukken fruit en dan kunnen we er tegenaan.’ Ja graag! Ik kan niet meer wachten. Nadat ze behendig het fruit in stukken gesneden heeft, werk ik het gulzig naar binnen als ze het me aanbied. Eerst passievrucht, dan aardbei, daarna banaan en tot slot nog sinaasappel. Heerlijk, maar meer kreeg ik niet meer op, hoor! Haar rechterhand rust ondertussen op mijn heup en ze kijkt tevreden naar me.
‘Zo, dat was alles,’ zegt ze met een glimlach om haar mond. ‘En nu hier komen, jij!’
Ze trekt me een beetje dichter naar haar toe en laat allebei haar handen vluchtig langs mijn middel glijden. Haar rechterhand volgt zijn weg naar het enige deel van mijn lijf, dat ze op dit moment hard nodig heeft. Als haar hand me op die plek aanraakt en op de juiste manier beweegt, voel ik een soort elektriciteit door me heengaan, terwijl  ze het precies op de juiste plek duwt. Oh, dit gevoel heb ik al in geen eeuwen meer gehad! Alles lijkt plotseling op scherp te staan en ik wil dat ze doorgaat. Ik wil meer!
Haar handen pakken me nu wat steviger vast en ik snak nog één keer diep naar adem, voordat ze me precies op de juiste plek raakt en ik zo snel als ik kan ritmische bewegingen begin te maken. Ik voel de vloeistof in mijn binnenste rondkolken en het duurt dan ook niet lang voordat ik me vol overgave naar het eind toe werk en stop. Ik haal diep adem.
‘Oh, dat was snel,’ zegt ze verbaasd. Tja, als ik eenmaal op dreef ben… ‘Maar je hebt er wel iets lekkers van gemaakt!’ Tevreden doopt ze haar vinger in het goedje en steekt het in haar mond.
‘Mmm…zoiets lekkers heb ik nog nooit geproefd!’ zegt ze met een grote glimlach om haar mond en ze likt haar lippen af. ‘Dit moeten we vaker doen.’
Ik kan het niet méér met haar eens zijn dan nu. Dit moeten we zeker vaker doen!
‘De volgende keer gebruik ik misschien mango.’ Bij het woord mango loopt het water me al in mijn mond. O wat is het toch fijn om een blender te zijn!

Geef een reactie