Marleen Ouwerkerk

Creativity is the mind having fun

#17 EN/OF

‘Een prettige vlucht samen,’ zegt de stewardess als we haar onze instapkaart laten zien en ze wijst ons onze plaatsen in het vliegtuig. Ik kijk naar Lucy, die er nog nooit zó ontspannen uit heeft gezien. Nou ja, bijna nooit… er was die ene keer toen we die ongelofelijke goedmaakseks hadden, toen was Lucy ook extreem ontspannen na afloop.
‘Max!’ Lucy stoot me aan en knikt dat ik door moet lopen. Ik kijk om me heen en zie tot mijn verbazing dat er een aantal mensen achter ons staan te wachten totdat ik doorgelopen ben. Shit, ik ging even in mijn gedachten op. Schuldig kijk ik Lucy aan en loop snel door.
‘Sorry,’ zeg ik en ik sla mijn ogen neer terwijl er zich nog een grijns om mijn mond bevindt, aangezien ik aan een mooie herinnering dacht.
‘Waar zat jij in hemelsnaam met je gedachten? vraagt Lucy als we plaatsnemen op de aangewezen plaatsen.
‘Oh, nergens… niets bijzonders,’ stamel ik.
‘Maak dat de kat maar wijs!’ zegt Lucy en ze schudt met haar hoofd. Ze zal toch niet echt weten wat ik dacht? Toch? Op de een of andere manier hebben vrouwen een soort zesde zintuig waarmee ze – zo lijkt het althans – zó al je gedachten kunnen lezen. Het is alsof je als man helemaal nooit écht een geheim kunt hebben zonder dat er een vrouw rondloopt die op de een of andere manier weet te doorgronden wat er in je gedachten omgaat. Ik vind dat maar een vreemd verschijnsel.

‘Zo, eindelijk,’ zegt Lucy als het vliegtuig opgestegen is.
‘Ja, daar gaan we dan, op naar Noorwegen.’ Ik klop op Lucy’s bovenbeen en ze lacht naar me.
‘Ik ben zo blij dat we dit doen, Max.’
‘Ja, ik ook,’ zeg ik gemeend. ‘Ik hoop dat we een glimp kunnen opvangen van het Noorderlicht, dat zou echt zó geweldig zijn. Ik wil het al zien sinds ik een kind was.’
‘Ja, ik ook. Het is een van de redenen dat ik al zo lang naar Noorwegen op vakantie wil,’ zegt Lucy en ze glimlacht naar me.
Onderweg praten we over van alles en nog wat. Ik luister nog naar muziek en er is een film te zien, maar het geluid is zo ontzettend slecht, dat ik na vijf minuten staak met de film volgen. Muziek, dat is en blijft het beste. Ik sluit mijn koptelefoon weer aan en luister naar muziek. Ik heb Lucy moeten beloven de app de hele vakantie niet te gebruiken. Dat gaat nog een hele uitdaging worden ben ik bang. Ik mocht wel naar mijn eigen muziek luisteren van haar, zo lief is ze dan weer wel, maar ze wilde niet dat ik de app zou gebruiken. Ik weet het, er is meer leven dan alleen die app, maar ik denk dat ik er gewoon een beetje verslaafd aan ben geraakt. Ik weet niet hoe ik het anders moet omschrijven.
‘Dames en heren. Over tien minuten gaan we de landing inzetten,’ wordt er omgeroepen en het lampje met ‘riemen vast’ springt aan. We volgen beide de aanwijzing op en ik knipoog naar Lucy, terwijl we samen genieten van de laatste paar minuten die we door de lucht zweven.

‘Pff… wat een reis.’ Ik laat me met een zucht op het bed neervallen en Lucy doet precies hetzelfde.
‘Zeg dat wel…’
‘Het is allemaal goed geregeld, maar al dat gereis is best wel vermoeiend. Misschien dat het ook niet echt meegeholpen heeft dat we gisteren zo laat in bed lagen en vanochtend alweer zo vroeg op moesten staan, maar goed, het is het allemaal waard geweest, want… we zijn in Noorwegen!’ Ik kijk Lucy aan die net z’n grote glimlach om haar mond heeft staan als ik.
‘Ja, wat geweldig!’
Het is een paar minuten stil in onze hotelkamer. Ik laat alle indrukken van vandaag even op me inwerken. Het inchecken met de koffers, dat net niet helemaal moeizaam verliep, omdat Lucy een kilo te veel bagage had ingepakt. Uiteindelijk hebben we de vrouw aan de balie zover gekregen om het koffer toch door te laten gaan. Dank u wel lieve mevrouw aan de balie. De rest was allemaal soepel verlopen. De vlucht ging goed, weinig turbulentie en een veilige landing. Op het vliegveld hier was ook alles prima geregeld en we konden zo onze transfer pakken naar het hotel, samen met nog een aantal andere mensen die dezelfde reis gaan maken.
Het hotel is heel erg luxe en mooi ingericht. De badkamer is mooi en ruim en ook het slaapvertrek ziet er netjes verzorgd uit. Zo te voelen liggen de bedden ook wel goed, dus ik denk dat we het wel getroffen hebben met dit hotel. Langzaam draai ik mijn gezicht om en kijk naar Lucy. Ze is in slaap gevallen… of althans… zo lijkt het, ze heeft haar ogen dicht en haar ademhaling is langzaam, maar diep.
‘Lucy?’ vraag ik zachtjes.
‘Hm?’ hoor ik zachtjes.
‘O niets, ik wilde even kijken of je in slaap was gevallen.’
‘Nee, ik was even aan het uitrusten.’ Lucy vliegt plotseling overeind en springt van het bed. ‘Ik ga als eerste in de douche!’ Ze schopt haar schoenen uit en loopt – terwijl ze zichzelf onderweg uitkleedt – naar de badkamer. Dat had ze gedacht, als eerste… ik spring er mooi bij! We kunnen best wel samen douchen, daar is de douche groot genoeg voor, dat had ik toevallig al gezien.
Ik geef Lucy even de tijd om onder de douche te stappen en om zeker te weten dat ze me niet hoort binnenkomen. Mijn kleding heb ik in de slaapkamer achtergelaten. Zo stil als een muis, sluip ik naar de badkamer en maak voorzichtig de badkamerdeur open. Lucy staat met haar rug naar de deur toe en wast haar haar. Heel even bekijk ik haar, hoe ze daar zo staat. Elke beweging die ze maakt neem ik in me op en volg ik nauwkeurig. Hoe haar handen haar haar telkens weer opnieuw strelen om de shampoo eruit te wassen en de beweging die haar vingers daarbij maken. Ik laat mijn ogen over haar lichaam glijden en kan me dan niet langer bedwingen. Ik maak de douchedeur open en stap de douche in. Lucy draait zich geschrokken om.
‘Jezus Max! Ik schrik me een ongeluk!’ Met haar ene hand grijpt ze naar haar hart en met haar ander hand geeft ze me een mep op mijn schouder, maar ik laat me niet door haar uit het veld slaan. Met een grote grijns om mijn mond, sla mijn armen om haar warme, natte lijf heen en trek haar dichter tegen me aan. Haar rug dicht tegen mijn borstkast. Ik kus haar in haar nek en op haar schouders. Lucy geniet zichtbaar van alle aandacht die ik haar geef en houdt haar hoofd scheef, zodat haar nek helemaal blootligt aan één kant. Ik laat mijn handen langs haar nek glijden, naar haar schouders, naar haar armen. Lucy verlangt naar me, ik zie het aan haar lichaamstaal. Mijn arm glijdt via Lucy’s buik om haar middel en ik druk haar nog wat steviger tegen me aan. Mijn andere hand glijdt van haar hals direct door naar haar borst. Ik knijp er zachtjes in en kus ondertussen haar nek. Ze ruikt zo lekker. Ik word met de minuut meer opgewonden en ik moet mezelf in houden om haar niet hier terplekken in de douche te nemen. Ik weet dat Lucy van een beetje voorspel houdt, dus ik moet het nog een klein beetje langer rekken. Niet dat ik dat nou heel erg vind om te doen. In tegendeel, maar ik wil haar gewoon. Helemaal. Alles. Ik wil haar voor mezelf hebben en alles met haar doen wat ik met haar kan doen. Lucy buigt haar arm naar achteren en woelt door mijn haar, terwijl ik langzame, ritmische bewegingen maak, samen met haar lijf tegen het mijne gedrukt. Oh, ik wil haar. Ik wil haar nu! Met een ruk draai ik haar om en duw haar tegen de muur. Lucy verstijft even van de kou die ze waarschijnlijk tegen haar rug voelt, maar heel lang duurt het niet. Mijn handen omvangen allebei haar borsten en ik masseer ze, terwijl mijn mond steeds verder afdwaalt naar beneden. Ik kus haar op haar buik, haar navel, haar onderbuik. Ik sla mijn ogen heel snel op en kijk naar Lucy’s gezicht. Haar hoofd leunt achterover tegen de muur en ze heeft haar ogen gesloten. Mijn handen glijden weg van haar borsten, naar beneden en ik laat ze rusten op haar heupen. Lucy’s handen woelen door mijn natte haar en zachtjes duwt ze mijn hoofd verder naar beneden. Ik laat mijn tong zijn werk doen en hoor hoe het zachte gekreun steeds harder wordt naarmate ik mijn tong sneller en ruwer beweeg. Ze wil me. Alleen mijn tong is niet meer genoeg. Langzaam laat ik mijn hand over haar dij naar beneden glijden en laat mijn vingers het spel meespelen. Lucy kreunt van genot. Ik voel hoe het water in straaltjes over haar natte lijf naar beneden glijdt en hoe het water over mijn rug en borstkast naar beneden loopt. Ik kom overeind, kijk Lucy strak aan en pak haar gezicht tussen mijn handen. Ze glimlacht naar me en drukt een kus op mijn mond.
‘Ik hou van je,’ zeg ik als ik mijn hoofd langs haar oor houd en mijn lijf tegen het hare druk.
‘Ik hou ook van jou,’ fluistert ze in mijn oor terwijl haar vingers door mijn haren strelen en in mijn nek kriebelen. Ze bijt zachtjes in mijn oor. Oh, ze weet wel wat me opwindt. Haar hand glijdt over mijn borstkast naar beneden en ze weet ook mij tot een kreunen te brengen. Als Lucy dan ook nog voor me neerknielt, is mijn avond eigenlijk al compleet. Ik weet niet of ik als man zijnde nu voor het hele mannelijke geslacht spreek of alleen voor mezelf, maar haar mond… haar tong… al die bewegingen… dit is de hemel… als ik nu dood neer zou vallen, sterf ik als een gelukkige man. Met veel moeite duw ik Lucy uiteindelijk een stukje van me af en ik kijk haar vragend aan. Ze knikt en gaat staan. Ik druk mijn lijf zo dicht mogelijk tegen haar aan, sla mijn armen om haar middel en laat me langzaam bij haar naar binnen glijden. We slaken allebei een kreun van genot. Langzaam voer ik de bewegingen op. We bewegen samen op hetzelfde ritme en ik zou zweren dat het water dat uit de douchekop stroomt met een graad of tien gestegen is. Ik heb het enorm warm, maar het kan me niet schelen. Mijn bewegingen worden sneller en Lucy volgt het ritme. Nog een beetje sneller. Lucy’s handen glijden over mijn hoofd, nek en schouders en af en toe krabt ze met haar nagels over mijn rug, waardoor ik een hardere stoot geef dan het ritme eigenlijk toelaat. Ik reik naar Lucy’s armen, pak haar polsen vast en duw haar handen boven haar hoofd tegen de muur. Ze kan geen kant meer op. Ze is helemaal van mij. Ik hijg in haar nek, Lucy richt haar blik hemelwaarts en dan komt het punt waarop we beide zo hard naar toe gewerkt hebben. Een enorme kreun ontsnapt uit mijn mond en ik voel mijn lijf slap worden. Lucy slaakt een kreet van genot en ook haar lichaam ontspant zich volledig. Mijn hart gaat als een malle tekeer en ik moet mezelf ondersteunen tegen de muur, om niet om te vallen. Ik kijk naar Lucy, die met gesloten ogen tegen de muur geleund staat. Haar borstkast gaat hevig heen en weer en haar ademhaling is – net als die van mij – nog behoorlijk snel. Ik laat mijn hoofd op haar schouders zakken.
‘Oh Lucy…’ meer kan ik niet zeggen.

Volgende –>