Marleen Ouwerkerk

Creativity is the mind having fun

Deel twee van de trilogie is klaar!

Eindelijk is het zover!

Deel twee van de Pechdag trilogie is klaar.

Ik heb in het tweede deel heel veel aangepast, geschrapt, maar ook dingen bijgeschreven. Het verhaal zoals het in het boek komt te staan, zal dus enigszins afwijken van het verhaal dat op internet stond. Ook de titel wordt anders. Trouwdag (de titel, niet het verhaal) wordt namelijk bewaard voor het laatste deel in deze trilogie, waar dit beter tot zijn recht zal komen. Wat de titel van deel twee wordt, houd ik nog even geheim.

Ik had gehoopt deel twee verkoop klaar te hebben voor Kerstmis, maar dat ga ik niet redden. Er moet nog een en ander gebeuren, zoals het ontwerpen van een cover, een  flaptekst schrijven en een proefexemplaar laten drukken. Voor nu ga ik er vanuit dat het boek ergens in de tweede helft van januari te koop zal zijn. Wil je op de hoogte blijven, houd dan goed mijn Facebookpagina in de gaten.

Wanneer deel drie zal komen is nog onduidelijk, maar in elk geval ergens in 2019 (lekker ruim genomen, hè?).