Marleen Ouwerkerk

Creativity is the mind having fun

Leuk nieuws!

Leuk nieuws!

Ik ben geïnterviewd voor het platform Get inspired by books. Het voelde best wel als een eer dat ze mij daarvoor gevraagd hebben. Er zijn dus echt mensen die aan mij denken. 😉 Cool!

Get inspired by books is een platform waar je als schrijver (van alle soorten en maten) terecht kunt om inspiratie en kennis op te doen, of om je eigen werk te presenteren.

Als lezer kun je er terecht voor interviews, blogs en korte verhalen. Dus voor de lezers onder ons: (uhm… jullie allemaal geloof ik?) neem eens een kijkje als je graag korte verhalen leest. Leuk voor in de trein van of naar je werk, voor het slapen gaan of gewoon met een lekker kop thee of koffie op de bank.

Behalve dat het leuk is om er een kijkje te nemen, maak je ook nog eens kans op een gesigneerd exemplaar van Pechdag. Heb jij deze nog niet in huis? Houd dan Get inspired by books en mijn pagina in de gaten!

Het interview (en dus ook de win-actie) is begin 2019 (januari) te lezen op www.getinspiredbybooks.nl

Ik houd jullie op de hoogte!