Marleen Ouwerkerk

Creativity is the mind having fun

Derde deel Pechdag-serie online

Het is bijna zover!

Deze week komt het derde deel uit de Pechdag reeks online, maar voor het zover is wil ik jullie wat informatie geven, want het is voor een aantal van jullie misschien wat onduidelijk geworden hoe het nu zit met het verhaal en de titels en de wijzigingen daarvan.
 

Het zit zo:

 
PECHDAG online: Tanja en Pepe ontmoeten elkaar en beleven een paar mooie weken samen. Pepe komt naar Nederland als blijkt dat Tanja zwanger is. Met Tanja’s pech, verloopt echter niets echt soepel en lijkt elke dag wel een pechdag. Komt het wel allemaal goed? Uiteindelijk lijkt alles goed te verlopen en vraagt Pepe vraagt ten huwelijk.
PECHDAG boek: idem, alleen heb ik daar wat extra pagina’s bij geschreven, maar de verhaallijn blijft hetzelfde.
 
TROUWDAG online: Tanja en Pepe plannen de bruiloft, maar er wordt roet in het eten gegooid door haar nieuwe overbuurman. Tegenslag na tegenslag volgt en hun relatie komt onder druk te staan. Uiteindelijk komt alles goed. Er wordt een vrijgezellenfeest georganiseerd en ze trouwen met elkaar, maar een beetje pech blijft Tanja wel houden natuurlijk.
TROUWDAG boek: Een nieuwe naam: TEGENSLAG: Idem zoals hierboven beschreven, alleen is het gedeelte van het vrijgezellenfeest en de trouwdag weggelaten en is het verhaal een klein beetje verder uitgewerkt wat betreft de relatie tot Mark, Pepe en Tanja. Geen grote veranderingen in het verhaal.
 
OMSLAG online: Tanja en Pepe hebben een omslag gemaakt. Ze zijn een nieuw leven gestart, met nieuwe uitdagingen en een aantal verrassingen. Ook hebben ze besloten die bruiloft die uitgesteld was toch maar eens te gaan plannen en daarna samen op huwelijksreis te gaan. Als alles tenminste goed blijft gaan… ( ik ga natuurlijk niet te veel verklappen!)
OMSLAG boek: idem zoals hierboven beschreven (met eventueel minimale aanpassingen)
 
Ik hoop dat het zo een klein beetje duidelijk is. Het is vervelend dat er een hele mix-up in zit, maar het voelde voor mij gewoon niet helemaal goed hoe ik online de constructie had opgebouwd.
Degene die dus alles online hebben meegelezen, moeten alleen vergeten dat Tanja en Pepe getrouwd zijn 😉 de rest van het verhaal is gewoon het zelfde gebleven en op zich zijn de verhalen ook wel los te lezen, dus heb je nog niet alles gelezen is dat geen probleem