Marleen Ouwerkerk

Creativity is the mind having fun

Liefde in het kwadraat op Sweek.nl

Gisteren plaatste ik mijn nieuwste verhaal Liefde in het kwadraat op sweek.nl als onderdeel van een schrijfwedstrijd.

Het verhaal:
Mila weet even niet meer wat ze met haar leven aan moet. De twee belangrijkste mannen in haar leven, haar vader en haar vriend, hebben haar bedrogen. Mannen, ze wil er niets meer van weten. Maar dan verschijnt Zane in haar leven. Hij is zo anders. Zane heeft de wereld rondgereisd en is nu bij haar terecht gekomen. Dat kan geen toeval zijn. Hij laat haar dingen voelen die ze nog nooit eerder heeft gevoeld. Mila is stapelverliefd en weet het zeker: hij is de ware. Totdat Zane op een dag hals over kop vertrekt naar Australië en Mila in een benarde situatie achterlaat. Waarom laat hij niets meer van zich horen en waarom had hij plotseling zo’n haast om te vertrekken?
Mila heeft het er erg moeilijk mee. In een poging Zane te vergeten, besluit ze een nieuw leven te starten en te verhuizen. Op een feestavond van haar nieuwe werk staat ze plotseling oog in oog met Felix, een evenbeeld van Zane. Het is bijna eng, zoveel lijkt hij op hem. Oude littekens worden opengetrokken. Ondanks dat valt ze voor de charme van Felix. Mila weet niet precies waarom, maar Felix wil hun relatie strikt geheim houden. Op een dag doet Mila een schokkende ontdekking over het leven van Felix. Dingen worden nog ingewikkelder als Zane onverwacht op de stoep staat. Komt Mila ooit nog uit dit web van leugens en bedrog en zal ze ooit de ware liefde vinden?

Ben je benieuwd geworden naar het verhaal? Klik dan hier en lees het hele verhaal. Ik zou het heel erg leuk vinden als je mijn verhaal zou willen volgen, dat is namelijk ook een onderdeel van de wedstrijd. Hoe meer volgers, hoe meer kans om bij de shortlist van 10 finalisten te komen… Hoe cool zou dat zijn? Precies! Supercool! 🙂