Marleen Ouwerkerk

Creativity is the mind having fun

31.1 Nico

Dit was dus het beste scenario ever! Ze trapte er gewoon met beide benen in. Haar gezicht! Het was magnifiek om die uitdrukking op haar gezicht te zien. Alleen daarvoor doe ik alles. Man, man, man… prachtig gewoon. Ik werd er serieus opgewonden van, maar ik heb me ingehouden. Ik moet nog even geduld hebben. 
Ik zag alle hoop gewoon vervliegen toen ze zag wie er voor haar stond. Ze werd plotseling lijkbleek en zakte door haar knieën. Het kon zo een film zijn geweest. Jammer dat ik dit niet heb gefilmd.

Die tracker heeft in elk geval goed zijn werk gedaan. Ik kon precies zien waar ze heen ging. Ze heeft een beetje een omweg genomen, maar uiteindelijk rende ze gewoon weer recht in mijn armen, mijn lieve Lara.

Met een glimlach kijk ik nogmaals naar het filmpje dat Joris opgenomen heeft. Hij heeft goed werk geleverd. Die Joris kan me een partijtje toneelspelen, geweldig gewoon! Ik ben benieuwd hoe Lara reageert als ze Joris in de buurt van haar zusje ziet. Ik kan dit goed tegen haar gebruiken. Het kan nooit kwaad om zoiets als dit achter de hand te houden. Ik denk dat ik haar uiteindelijk ga laten geloven dat ze dood is of zo… Ja, dat zou wat zijn! Dan heeft ze niemand meer om naar terug te gaan en heeft ze des te meer reden om bij mij te blijven. Die idiote ex van haar is al dood. Tom hebben we ook weggewerkt en als haar zusje er dan ook niet meer is, nou dan is het toch niets meer als logisch dat ze voor altijd hier bij mij blijft? We zullen nog wel wat tijd nodig hebben. Of ja, ik niet, maar Lara wel en ik zal wachten. Ik zal geduldig proberen te zijn. Natuurlijk moet ik haar wel nog straffen als ze niet gehoorzaamd, maar ik denk dat die achterkamer een verandering teweeg gebracht heeft en het feit dat ze nu het filmpje van Maya gezien heeft zorgt ervoor dat ze weet dat het serieus is. Ik denk dat ze met de tijd gaat inzien dat als ze gewoon doet wat ik vraag ze hier een goed leven kan hebben. We kunnen samen een toekomst opbouwen en samen oud worden. Dan zullen we later lachend terugkijken op deze periode. Dan vertellen we onze kinderen en kleinkinderen dat we vroeger soms heel boos op elkaar waren en elkaar helemaal niet zo leuk vonden, maar dat we nu heel gelukkig samen zijn.