Marleen Ouwerkerk

Creativity is the mind having fun

Gepubliceerd werk

MIJN GEPUBLICEERDE SCHRIJFWERK

De volgende boeken of verhalen die ik heb geschreven zijn gepubliceerd. Ze staat op volgorde van uitgaven.

Zomerdromen (bundel) 2020

Samen met veertien andere schrijfsters maakte we deze verhalenbundel. Heerlijk voor op vakantie of gewoon thuis op de bank.

Volg Cassie overal en nergens naartoe, met de wereld aan haar voeten. Vind jezelf net als Iris terug op het Italiaanse platteland. Ga lekker mee zwijmelen in de Franse lavendelvelden met Nora en Mandy. Vertoef onder de Spaanse zon om daar net als Liva, Roos en Gia verliefd te worden. Of blijf thuis en ga gezellig mee aan het werk met Lara, Amber en Eline! Misschien vlieg je net als Sascha en Lotte met hun vriendinnen overseas, of ga je met Linda mee voor een zomerflirt op het strand. Of houd je een staycation met een knappe man, net als Manon en Olivia?
De mogelijkheden zijn eindeloos in deze feelgood-verhalenbundel met 15 romantische, grappige en zomerse verhalen!


Omslag 2020 (deel 3)

Na Pechdag en Tegenslag is dit het derde deel uit deze serie. Ik ben best wel trots op mezelf dat ik al drie boeken in eigen beheer heb uitgegeven, maar vooral ben ik mijn trouwe fans heel erg dankbaar dat zij zijn blijven lezen.

Bestellen
Binnenkort ook als e-book te koop.

Tanja begint te wennen aan haar nieuwe leventje in Spanje. Toch verloopt niet alles even soepeltjes. Het zorgen voor haar gezin is af en toe een hele uitdaging. Na een tip besluit ze een au pair in huis te nemen. Tanja’ s leven wordt ineens een stuk gemakkelijker en het lijkt wel alsof de dingen voor de verandering eens allemaal goed gaan.

Als op een avond haar vriendinnen uit Nedeland op de stoep staan om haar vrijgezellenfeest te vieren kan Tanja haar geluk niet op. Ook haar trouwdag verloopt, op een klein incident na, perfect en als kers op de taart heeft Pepe een huwelijksreis geregeld op een cruiseschip. Kan haar leven nog beter worden? Zou Tanja eindelijk kunnen genieten zonder zich in de nesten te werken of lijkt dit alleen maar zo? Tanja blijft natuurlijk Tanja…

 

Liefde in het kwadraat 2019

Met deze roman kwam ik in de finale terecht van de KoboTalent schrijfwedstrijd. Ik werd helaas niet de winnaar, maar het was een erg leuke ervaring en ik ben dankbaar voor alle stemmen die ik heb gekregen!

Mila weet niet wat ze met haar leven aan moet. De twee belangrijkste mannen in haar leven, haar vader en haar vriend, hebben haar bedrogen. Mannen, ze is er klaar mee. Dan verschijnt Zane in haar leven. Mila is stapelverliefd en weet het zeker: hij is de ware. Toch? Als Zane op een dag hals over kop naar Australië vertrekt laat hij Mila in een benarde situatie achter. Wat is de reden van zijn vertrek?

Mila probeert alle nare gebeurtenissen van de afgelopen tijd te verwerken en besluit een nieuw leven te starten. Ze verhuist en zoekt een nieuwe baan. Dan staat ze plotseling oog in oog met Felix. Hij lijkt als twee druppels water op Zane. Oude littekens worden opengetrokken. Ondanks dat valt ze voor de charme van Felix en ze krijgen een relatie, die Felix echter geheim wil houden. Waarom? Dingen worden nóg ingewikkelder als Zane onverwacht opduikt.

Momenteel niet meer online te lezen.

Tegenslag 2019 (deel 2)

Ongeveer een jaar nadat mijn debuut Pechdag verscheen is nu ook het tweede deel, genaamd Tegenslag, te koop. Het boek is onderdeel van een serie, maar is ook losstaand te lezen.

Bestellen
Nu ook als e-book te koop.

Tanja is gelukkig. Ze gaat binnenkort trouwen. Pepe heeft een prachtig huis voor zijn gezin gekocht, maar zit zelf nog in Spanje. Daarmee komt alles op Tanja’s schouders neer. Zo ook de verhuizing. Ondanks al haar onhandigheid weet ze deze echter in goede banen te leiden. Haar nieuwe, gelukkige leventje kan beginnen.

Vanaf het moment dat Mark, haar nieuwe overbuurman, aan de deur staat, gebeuren er echter nare en onverklaarbare dingen. Ondertussen werkt Tanja zichzelf steeds dieper in de nesten, terwijl haar relatie met Pepe tegenslag na tegenslag te verwerken krijgt. Komt er nog wel een bruiloft?

Pechdag 2018 (deel 1)
Sinds het voorjaar van 2018 is mijn debuut genaamd Pechdag online te koop. Jaren stond het schrijven en uitgeven van een boek bij mij hoog in de top-zoveel van dingen die ik wil bereiken en nu is het gelukt! En ik ben niet van plan nog te stoppen!

Bestellen
Nu ook als e-book te koop.

Tanja heeft pech. Heel veel, heel vaak. Ze besluit om haar leven om te gooien en iets te gaan doen wat al heel lang op haar to do lijst staat: een schrijfcursus volgen in Spanje. Het kost haar al haar spaargeld, maar ze heeft het er graag voor over. Het is tijd voor een nieuwe wending in haar leven. Die nieuwe wending komt er.

Op haar eerste avond uit valt Tanja voor een aantrekkelijke Spaanse verschijning, letterlijk. Hoe meer ze haar best doet om gewoontjes over te komen, hoe slechter haar dat lukt. Ze belandt van de ene gênante situatie in de andere. De aantrekkelijke Spaanse man die haar hart op hol brengt blijkt twee verschillende levens te leiden. Iets wat Tanja nooit had kunnen weten. Eenmaal thuis blijkt er veel meer aan de hand dan ze ooit had kunnen vermoeden. Was deze trip wel een goed idee?

De Zon (gedicht) 2017
Ik stuurde in 2017 een gedicht in voor een schrijfwedstrijd. Het gedicht heet Liefde voor de zon en ik was een van de winnaars die in de bundel De Zon werden gepubliceerd. Ik was helemaal verbaasd en natuurlijk dolgelukkig. Het is zo gaaf om je eigen naam in een boek te zien staan!

Bestellen