Marleen Ouwerkerk

Creativity is the mind having fun

Gratis verhalen

Alle verhalen die ik schrijf zijn fictie. Het genre is meestal feelgood/roman, maar ik heb ook een thriller geschreven.

Het begon allemaal met mijn eerste verhaal: Pechdag. Ik plaatste het online om eens te kijken wat mensen ervan vonden. Nou, blijkbaar heel leuk, want steeds meer mensen volgde mijn pagina om het verhaal te lezen. Toen ik steeds vaker de vraag kreeg of er ook een fysiek boek van zou komen, dacht ik: why not? Als ik het kan typen, kan ik er ook wel een boek van maken. Ik zal je verklappen: dat was nog best lastig. Het was enorm veel werk en ik had onderschat hoeveel tijd (en stress) het opleverde om zelf een boek uit te geven, maar… I DID IT!
Ondertussen had ik de smaak van het schrijven zó te pakken, dat ik meteen deel twee en deel drie schreef en ook deze in eigen beheer uitgaf.
De hele Pechdag trilogie is hier te koop.

Natuurlijk als ik nu mijn eerste verhaal lees denk ik: o, dat had beter gekund. Of: o, wat een domme fout! Maar dat neemt niet weg dat ik mega trots was op mezelf dat ik een boek uitgegeven had.
Ik bleef schrijven en schrijven. Niet al mijn verhalen publiceerde ik als boek, dat hoefde voor mij niet per se. Ik deed wel mee met een bol.com/kobo schrijfwedstrijd en kwam in de finale terecht (beste 10 van Nederland). Woeptiedoe!

Zin gekregen om iets van mijn werk te lezen? Be my guest. Hieronder vind je momenteel drie opties. Veel leesplezier!

 

Huisje, boompje, beestje (feelgood)

Achter de bergen (Thriller) 

Verborgen Verleden (roman)